Empresa familiar amb 75 anys d’experiència

Més de 75 anys dedicant-se al manteniment industrial.

Fundada el 1944 per Carlos Pladevall Rovira, es va especialitzar en el manteniment industrial i actualment és coneguda nacionalment per la fabricació de politges, pinyons, engranatges i qualsevol element de transmissió.

Actualment, la 3a generació és a la direcció de l’empresa, continuant amb la mateixa activitat comercial i comptem amb un equip de 10 persones que treballa per satisfer les necessitats més exigents del mercat.

L’any 2001, per complementar la nostra activitat principal, vam ampliar l’estructura de l’empresa, on vam començar a comercialitzar tota mena d’elements relacionats amb la transmissió de potència.

Som especialistes en la fabricació de politges trapecials i pinyons per a cadenes de rodets… Mecanitzem peces especials segons les necessitats de cada client. Productes com ara: engranatges, cremalleres, cadenes, corretges, Taper Lock, clavegueres, femelles, xavetes, rodaments, suports, tensors, guies de cadena i en qualsevol tipus de material (acer, inoxidable, fosa, plàstic, alumini).

Oferim un servei especialitzat que ofereix orientació i recomanacions expertes en assumptes relacionats amb la tecnologia, l’enginyeria i altres camps tècnics. El nostre equip de professionals altament capacitats està disponible per ajudar a prendre decisions informades, resoldre problemes tècnics i optimitzar solucions per a projectes i necessitats específiques.

L´assessorament tècnic que oferim està dissenyat per facilitar l´èxit en la implementació de solucions tecnològiques i garantir un rendiment òptim dels productes o serveis.

Confia en la nostra experiència per assolir els teus objectius tècnics amb eficiència i excel·lència.